Reactie Mazzu: "Desnoods speel ik het seizoen uit met zestienjarigen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Mazzu: "Desnoods speel ik het seizoen uit met zestienjarigen"
Foto: © SC

Het rommelt bij White Star Woluwe. De financiële problemen blijven aanslepen en vanavond waren er maar zeventien spelers op het wedstrijdblad te vinden. Het overgrote deel daarvan was jonger dan 18.

Sander De Graeve in Oostende

"Ik heb een magische groep", aldus Félice Mazzu. "We misten vandaag tien titularissen. Zeven spelers stonden voor het eerst in de basis en onze bank zat vol zestienjarigen. De ploeg toonde dat er, ondanks alle extrasportieve problemen, vechtlust is."

Het contrast met de Félice Mazzu die de eerste periodetitel binnenhaalde is groot. "Ik heb eigenlijk geen ambitie meer. Drie jaar geleden startte ik met deze groep. De spelers verdienen deze situatie niet. Ik blijf alleszins tot het schip helemaal ondergaat. Desnoods speel ik het seizoen uit met tien gastjes van zestien. Als de situatie op korte tijd toch nog verbetert, dan gaan we natuurlijk strijden tot het einde."

Mazzu had tot slot ook nog een compliment over voor Frédéric Vanderbiest, de trainer van Oostende. "Frédéric verdient het kampioenschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties