Sporting Hasselt overtuigt op het veld van Sint-Lenaarts

Conrad Grayson

Sporting Hasselt meldt op haar officiële website dat het haar inhaalwedstrijd op het veld van KFC Sint-Lenaarts overtuigend heeft gewonnen met 1-3. Het was voor Hasselt de tweede wedstrijd in drie dagen.

In de 27ste minuut stond het al 0-1 voor de bezoekers nadat De Leger een knappe aanval opzette. Het was Janssen die puik afwerkte.

Diezelfde Janssen verstuurde in de tweede helft een mooie diepe bal richting Geerts, die overhoeks afwerkte. 0-2 en de wedstrijd leek gespeeld.

Sporting Hasselt had er nog niet genoeg van, want slechts vijf minuten later zette Seppe de 0-3 op het scorebord. Ook in dit doelpunt hadden Janssen en Geerts hun aandeel.

In de 70ste minuut liet Sporting-doelman Maes ongelukkig de bal los en kon Sint-Lenaarts toch nog de eerredder binnenprikken.