Plaatsen Dortmund en Real Madrid zich vanavond voor de halve finale?

Conrad Grayson
| 16 reacties
Plaatsen Dortmund en Real Madrid zich vanavond voor de halve finale?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond worden de terugwedstrijden van de kwartfinales in de Champions League gespeeld. Real Madrid staat dankzij 3-0 winst in de heenwedstrijd al met één been in de halve finale. Dortmund krijgt met Málaga nog een lastige tegenstander over de vloer.

Borussia Dortmund – CF Málaga

Dortmund ontvangt vanavond Málaga voor de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League. Die Borussen zagen afgelopen weekend hoe Bayern München met de titel aan de haal ging in de Bundesliga en zullen vanavond extra gebrand zijn om door te stoten naar de halve finale.

Dortmund liet eerder in de Champions League al merken dat het kwaliteit in huis heeft. Zo wist de ploeg van Jürgen Klopp zelfs clubs zoals Manchester City en Real Madrid bij momenten te overklassen. Daarnaast heeft Dortmund in de huidige Champions League-campagne nog niet verloren.

Götze en Lewandowski konden in de heenwedstrijd verschillende keren Málaga de nek omwringen, maar de efficiëntie ontbrak. Beide spelers kregen afgelopen weekend te kans om uit te rusten en zich volledig te concentreren op de terugwedstrijd in de Champions League.

Ook Málaga is aan een uitstekend seizoen bezig in de Champions League. Het werd groepswinnaar in een poule met AC Milan, RSC Anderlecht en Zenit Sint Petersburg. Daarenboven schakelde het FC Porto uit in de achtste finale.

De Spanjaarden lieten afgelopen weekend basisspelers rusten zoals Piazon, Isco, Toulalan, Baptista en Duda. Málaga ging dan ook onderuit op het veld van Real Sociedad met 4-2, maar het is een duidelijk signaal dat ze helemaal geconcentreerd zijn op de wedstrijd van vanavond.

Galatasaray – Real Madrid

Er speelt straks nog een andere Spaanse ploeg in de Champions League, namelijk Real Madrid. De Koninklijke wist haar thuiswedstrijd tegen Galatasaray met 3-0 te winnen en daarmee lijkt het bijna een overbodige wedstrijd te worden in Galatasaray vanavond.

Ondanks het zware verlies in Bernabeu, lieten de Turken afgelopen week al verschillende keren weten dat zij er nog volop voor zullen gaan. Sneijder en Drogba zullen toch in topvorm moeten verkeren, wil Galatasaray nog een ticket voor de halve finale van de Champions League in de wacht slepen.

Real Madrid kreeg in de huidige Champions League-campgane in elke uitwedstrijd minimaal één doelpunt tegen. Laat dat een opsteker zijn voor Galatasaray-coach Fatih Terim en zijn manschappen.

Wie opent de score in Dortmund? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Lewandowski het eerste doelpunt scoort, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 216 euro opleveren. Indien Isco als eerste scoort wordt dat zelfs 900 euro! Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties