Robinho wil dan toch bij Milan blijven

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Robinho wil dan toch bij Milan blijven
Foto: © SC

Robinho heeft aangegeven dat hij zijn contract bij AC Milan graag wil verlengen. Er werd in de afgelopen weken en maanden gesuggereerd dat de Braziliaan zou terugkeren naar zijn geboorteland, maar uiteindelijk lijkt hij zijn kar gekeerd te hebben.

Tijdens de transfermercato in januari hengelde Santos naar de diensten van de dribbelvaardige flankaanvaller. Maar de Braziliaanse topclub kwam uiteindelijk niet tot een akkoord met Milan en zo bleef Robinho in Italië.

“Januari was een zware maand voor me, maar ik heb dat inmiddels achter me gelaten”, vertelt de Braziliaan in Italiaanse media. "Mijn problemen bij Milan hadden niets met voetbal te maken."

"Het was een privé-kwestie. Ik wil mijn contract nu graag verlengen. Toen ik bij de club kwam, heb ik gezegd dat ik tien jaar voor Milan zou spelen. Ik ben hier pas drie jaar, dus ik heb nog even te gaan", aldus Robinho.

De 29-jarige flankaanvaller speelde in zijn carrière onder meer voor Real Madrid en Manchester City. Sinds 2010 droeg hij het Milanese truitje al tachtig keer. In die tachtig wedstrijden was Robinho goed voor 22 doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties