Reactie Klopp: "Draai bijna door van geluk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Klopp: "Draai bijna door van geluk"
Foto: © SC

Borussia Dortmund-coach Jürgen Klopp was na afloop van de wedstrijd tegen Real Madrid meer dan tevreden over de wedstrijd van zijn team. De Duitser zag dat het goed liep, maar denkt wel al aan de return in Madrid.

“Dit was puur voetbal”, begint de Duitser. “Een fantastische wedstrijd van mijn ploeg tegen een geweldige tegenstander. Ik moet mezelf in bedwang houden, anders zou ik doordraaien van geluk. Maar ik moet nu ook aan de return in Madrid denken. Real wil de finale halen en zal tot het uiterste gaan om in zijn opzet te slagen. Gelukkige hebben we wat tijd om ons daar op voor te bereiden”, aldus Klopp.

Volgens de Dortmund-coach schoot zijn team pas echt wakker nadat Cristiano Ronaldo kort voor rust de gelijkmaker tegen de touwen duwde. “In de rust hebben we aangegeven dat het wellicht een arbitrale fout was die voorafging aan het tegendoelpunt (Dortmund kreeg net voor het doelpunt geen strafschop).

“Maar tegen Malaga profiteerden wij ook van een arbitrale fout en daardoor staan we hier. We leken bij de gelijkmaker wat nerveus te worden, maar ik vraag me af of we ook drie zouden hebben gescoord in de tweede helft als die niet gevallen was”, besluit Klopp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties