Wilmots: "We kunnen nog iets leren van de Duitsers"

Frank Deckers
| 12 reacties
Wilmots: "We kunnen nog iets leren van de Duitsers"
Foto: © SC

Bondscoach Marc Wilmots en bondscoach van de vrouwenploeg Ives Serneels hebben vandaag vragen beantwoord op Twitter. Tijdens de uitzending van De Ochtend op Radio 1 was Wilmots ook aanwezig.

Marc Wilmots is niet verrast van de geweldige prestaties van Bayern München en Borussia Dortmund. “We kunnen nog veel leren van de Duitsers. Het is een proces dat ginds al zeven of acht jaar bezig is. De Duitsers hebben fysiek, tactiek, snelheid en techniek. Bovendien vormen Duitse teams altijd een sterk blok. Alleen Özil en Khedira spelen in het buitenland, dat zegt genoeg”, aldus de bondscoach op Radio 1.

Marc Wilmots ging ook verder in op de volgende WK-kwalificatiematch tegen Servië. “De voorbereiding is zo goed als rond. De volgende weken gaan we de prestaties van de Duivels in hun competitie bekijken. De basis is er en de instelling is goed. Maar we zijn nog nergens. Na de zomer moeten we naar Kroatië en dat is de nummer 4 van de wereld”, zegt Marc Wilmots.

Tijdens het interview op Twitter werden er ook enkele vragen gesteld. De grappigste vraag kwam zowaar van Steven Martens, CEO van de KBVB. Hij vroeg of er een verschil is in beleving in de douche na de match bij de mannen en de vrouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties