Zanetti: "Gewoon eventjes van banden wisselen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Zanetti: "Gewoon eventjes van banden wisselen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Javier Zanetti viel afgelopen weekend uit bij Internazionale in de wedstrijd tegen Palermo. Het verdict was meteen zwaar: een afgescheurde achillespees. "Maar ik wil nog zeker één wedstrijd spelen", aldus een strijdvaardige aanvoerder.

Diverse Italiaanse nieuwszenders maakten daags na de blessure van de Argentijn al gewag van ‘een abrupt einde van de carrière’. Zanetti zelf is echter vastbesloten om te revalideren. “Ik ben er zeker van dat ik sterker zal terugkomen. Ik moet gewoon eventjes van banden wisselen na al die kilometers.”

“Na een carrière als de mijne, wil ik graag nog minstens één wedstrijd spelen voor onze fans”, gaat de aanvoerder van de Nerazzurri in La Gazzetta dello Sport. “Maar ik hoop er natuurlijk meer dan eentje te spelen.”

“Het is onwaarschijnlijk jammer dat ik het slot van het seizoen moet missen”, gaat de Argentijn verder. “Maar het team komt nu op de eerste plaats. Ik ben er zeker van dat ze zich zullen kwalificeren voor de Europa League.”

Zelfs José Mourinho belde Zanetti om hem een hart onder de riem te steken. The Special One was enkele seizoenen geleden immers de oefenmeester van Inter. Ook Francesco Totti en Roberto Baggio steunden de Argentijn al via een telefoontje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties