Villas-Boas: "We moeten er blijven in geloven"

Frank Deckers
| 0 reacties
Villas-Boas: "We moeten er blijven in geloven"
Foto: © SC

Tottenham moet hopen op een misstap van Chelsea of Arsenal als het team nog een ticket van de Champions League wil bemachtigen. Tegen Chelsea speelde de ploeg van Vertonghen en Dembele gisteravond nog met 2-2 gelijk. Hoofdcoach André Villas-Boas gelooft echter nog in een goede afloop.

Villas-Boas kan niet anders dan blij zijn met het gelijkspel. The Blues waren de betere ploeg en stevenden lang af op een overwinning. “Het is goed dat we in de tweede helft langszij kwamen", zei Villas-Boas aan Sky Sports. "We voerden het tempo op en voetbalden zeer sterk. We hebben het niet meer in eigen handen, maar we blijven ons werk doen. In de Premier League kan alles gebeuren. De ploeg moet erin blijven geloven.”

“De competitie is enorm onvoorspelbaar. Arsenal moet nog tegen Wigan Athletic voetballen en Chelsea tegen Aston Villa. Wij hebben echter ook een moeilijke wedstrijd voor de boeg. Stoke City vecht namelijk ook nog tegen de degradatie. De voorlaatste speeldag kan beslissend zijn”, zegt Villas-Boas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties