Villas-Boas wil Bale laten bijtekenen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Villas-Boas wil Bale laten bijtekenen
Foto: © SC

Waar speelt Gareth Bale volgend seizoen? Elke Europese topper trekt immers aan de mouw van de flankaanvaller. "Het zou goed zijn als hij gewoon zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zet", aldus André Villas-Boas.

Bale scoorde dit seizoen al ruim dertig doelpunten voor Tottenham en voor Wales. Bovendien werd de flankaanvaller onlangs uitgeroepen tot de beste speler van de Premier League. Geen wonder dat elke Europese topclub begint te likkebaarden aan de gedachte van de Welshman in hun team.

Het contract van Bale bij de Spurs loopt nog tot 2016, maar Villas-Boas wil dat de aanvaller snel een nieuwe overeenkomst tekent. “Het zou goed zijn voor Gareth om gewoon zijn handteking onder een nieuwe verbintenis te plaatsen”, aldus AVB in de Engelse media. “Hij verdient een forse salarisverhoging na zijn prestaties van dit seizoen. Bovendien kan hij in Londen zijn dromen verwezenlijken.”

Een verlengd verblijf van Bale staat of valt met de Champions League. Met nog twee speeldagen voor de boeg staat Tottenham op een puntje van een plaats die toegang geeft tot het kampioenenbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties