Torres: "Met goed gevoel op vakantie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Torres: "Met goed gevoel op vakantie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Torres lijkt eindelijk zijn waarde te tonen voor Chelsea. De Spaanse aanvaller was de laatste week alleen al goed voor twee doelpunten.

Torres werd in de Engelse media al afgeschilderd als een totale miskoop. Vooral vorig seizoen trapte de Spanjaard amper een deuk in een pakje boter. Maar sinds de hereniging met Rafael Benitez, zijn toenmalige manager bij Liverpool, lijkt de spits herboren. Ook afgelopen week was Torres trefzeker. Hij prikte het openingsdoelpunt in de Europa League-finale tegen Benfica en schoot the Blues naar de Champions League in de wedstrijd tegen Everton.

“We hebben het verdiend om volgend jaar in de Champions League te mogen spelen”, vertelt de aanvaller op de clubwebsite. “Voor het seizoen lagen de doelen hoger, maar die hebben we moeten aanpassen.”

De Spaanse international was dit seizoen op alle fronten goed voor 22 doelpunten. “Ik kan met een goed gevoel op vakantie. Ik voelde me de laatste weken een stuk beter tijdens de wedstrijden. 22 doelpunten is overigens nog zo slecht niet. Dat is alleszins een pak beter dan vorig seizoen en ik hoop volgend jaar nog belangrijker te kunnen zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties