Bayern krijgt zondag huldiging in München

Bayern krijgt zondag huldiging in München
Foto: © SC

Bayern München won afgelopen weekend de Champions League, maar in Beieren feest met vooralsnog niet. Zaterdag staat nog de Duitse bekerfinale op het programma. Als alles goed gaat barst zondag een extra volksfeest uit in de straten van München.

Der Rekordmeister schreef enkele weken geleden al de titel bij op het al rijkelijk gevulde palmares. Afgelopen weekend kwam daar nog eens een Champions League-trofee bij. Een normale mens zou na zo’n successen al enkele dagen in de goot liggen, maar de spelers van Bayern werken echter toe naar de bekerfinale van zaterdag.

Winst in Berlijn tegen VfB Stuttgart betekent dat de roodhemden een unieke ‘treble’ op hun naam schrijven. Het zou de huldiging van aanstaande zondag enkel ten goede komen. De Beierse topclub viert dan immers de spelers met een rondrit door de stad. Daarna zullen de sterren de fans toewijven vanop het balkon van het stadhuis van München. Dat melden diverse Duitse media.

Daniël Van Buyten doet er dus goed aan om de komende dagen uit te rusten want de kans dat er zondag tot in de vroege uurtjes wordt gevierd lijkt ons vrij groot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties