Buyens over Luzon: "Kreeg sms'je van een vriend"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Buyens over Luzon: "Kreeg sms'je van een vriend"
Foto: © SC

Standard verraste eerder vandaag de Belgische voetbalwereld door Guy Luzon voor te stellen als nieuwe coach. Ook de spelers vielen uit de lucht. "Officieel weet ik nog van niets", bekent Yoni Buyens.

De 7-0-overwinning tegen KAA Gent en de Europese kwalificatie waren meteen de laatste kunstjes van Mircea Rednic in de Vurige Stede. De Roemeen werd immers aan de kant geschoven en vervangen door Luzon.

“Officieel weet ik nog van niets”, bekent Buyens op Sporza. “Ik kreeg daarnet een sms’je van een vriend die me het nieuws vertelde. Ik heb het ook net gehoord op de radio. Na onze prestatie van gisteren komt het allemaal toch onverwacht.”

Rednic volgde afgelopen seizoen Ron Jans op. De spelers leken bovendien tevreden over de oefenmeester. “Sinds de komst van Rednic waren de resultaten positief. Zijn manier van werken sloeg aan bij de spelers en bij de fans. Maar uiteindelijk kunnen we ons enkel neerleggen bij de beslissing van het bestuur.”

Toch verwacht de middenvelder geen opstand in de Luikse kleedcabine. “Ik ken de nieuwe trainer niet, maar misschien is het een bekende naam bij onze Israëlische spelers. Ik denk niet dat zijn komst voor wrevel zal zorgen. In het hedendaagse voetbal komen en gaan spelers en trainers vrij snel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties