Isco: "Belangrijk dat ik aan spelen toekom"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Isco: "Belangrijk dat ik aan spelen toekom"
Foto: © SC

Isco is gegeerd wild op de transfermarkt. Maar waar speelt de aanvallende middenvelder volgend seizoen? Zelf hult hij zich ook in een mysterieuze sluier.

Isco was de sensatie van het afgelopen seizoen in de Primera Division. Ook in de Champions bewees het goudhaantje van Malaga dat hij nu al aanleunt tegen de absolute wereldtop. En ook dat is FC Barcelona en Real Madrid niet ontgaan. Het is dan ook logisch dat er zowel in Camp Nou als in Santiago Bernabeu een contract klaar ligt voor de 21-jarige Spaanse jeugdinternational.

Momenteel bereidt de dribbelkont zich met de Spaanse beloften voor op het EK -21 dat volgende week van start gaat. Toch praat hij met Marca al over zijn toekomst. “Ik heb nog niets beslist rond mijn toekomst. Maar het is heel belangrijk dat ik sowieso aan spelen toekom. Ik wil het me achteraf niet beklagen dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt.”

Isco bevestigt dat er gesprekken aan de gang zijn met Real Madrid. “Real is één van de beste teams ter wereld, maar ik wil absoluut spelen. Barcelona? Ik weet eerlijk gezegd niet bij welke club ik het beste zou passen.”

Isco heeft nog een contract tot 2016 bij Malaga. Toch is de kans groot dat de blauwhemden hun goudhaantje – tegen een correcte prijs weliswaar – zullen verkopen. Malaga kampt immers al enkele maanden met een geldtekort.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties