Benitez lonkt naar ex-spelers

Yves Dekoning
| 5 reacties
Benitez lonkt naar ex-spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Benitez heeft een nieuwe club en meteen duiken de geruchten op over interesse in enkele spelers van zijn ex-club Liverpool. De nieuwe manager van Napoli zal zeker op zoek gaan naar versterkingen en zou daarvoor ook bij de Reds speuren.

Rafael Benitez kent de kleedkamer op Anfield nog goed en vooral enkele spelers. Verdedigers Martin Skrtel, Daniel Agger en verdedigende middenvelder Lucas Leiva zouden op zijn verlanglijstje staan. Benitez heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Napoli en de Italianen hebben hem geld voor transfers beloofd. Naast het trio van LFC zou Benitez ook azen op een hereniging met Javier Mascherano van Barcelona. Met die aanwinsten hoopt de Spanjaard mee te strijden voor de titel in de Serie A.

Napoli kan potentiële aanwinsten alvast voetbal in de Champions League aanbieden. Vooral voor het trio van Liverpool kan dat aanlokkend klinken. Skrtel heeft eerder ook al laten weten open te staan voor aanbiedingen van andere clubs. Lucas was altijd al één van de favoriete spelers van Benitez. Voor Mascherano kan het zicht op een vaste basisplaats de doorslag geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties