Duizenden fans op open training: "Hele land staat achter ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Duizenden fans op open training: "Hele land staat achter ons"
Foto: © SC

De open training van de Rode Duivels mag een groot succes worden genoemd. Duizenden supporters zakten af naar Genk om hun vedetten aan het werk te zien.

Robby Morren in Genk

We waren toch even verbaasd dat er zoveel volk kwam opdagen voor de open training van de Rode Duivels. Zelfs terwijl de training bezig was, bleven de supporters binnenstromen. In totaal zouden 6000 tot 7000 mensen hebben plaatsgenomen in de Cristal Arena. "Het hele land staat achter ons", lachte Marc Wilmots na de training.

"We zijn Racing Genk dankbaar dat we hier drie dagen mogen komen trainen, het terrein ligt er heel goed bij. Het is leuk dat er zoveel volk komt opdagen om naar de training te kijken. Al die blije kindergezichtjes, daar doe je het voor", aldus de bondscoach.

Fantastisch

Ook Jan Vertonghen was blij met de massale opkomst van de fans. "Na onze fandag van gisteren hoop je natuurlijk wel dat er veel volk komt maar het is gewoon fantastisch om voor zoveel volk te trainen." Of dat de spelers uit hun concentratie haalt? "Voor mij maakt het alvast niet uit of er tien of duizend man kijkt. Met deze open training kunnen we op onze beurt de fans iets teruggeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties