Rode Duivels trainen morgen en donderdag achter gesloten deuren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Rode Duivels trainen morgen en donderdag achter gesloten deuren
Foto: © SC

De komende dagen zullen de Rode Duivels dan toch achter gesloten deuren trainen. Nochtans was de publieke belangstelling de voorbije dagen enorm.

Marc Wilmots zal de komende dagen de trainingen van de Rode Duivels achter gesloten deuren leiden. Dat liet Stefan Van Loock eerder vandaag weten. “Enkel de pers mag de eerste vijftien minuutjes van de training een kijkje komen nemen”, voegde de woordvoerder van de Belgische voetbalbond nog toe aan het nieuws.

Morgen trainen de Rode Duivels nog een derde keer in de Cristal Arena. Die oefengalop staat gepland om half elf. Donderdag verkennen Vincent Kompany en co het veld van de Heizel om elf uur. Normaal gezien zouden ook die twee trainingen openbaar geweest zijn. Wellicht wil de bondscoach de tegenstander niet wijzer maken dan hij al is en worden de poorten om die reden gesloten.

De voorbije dagen bleek nog maar eens dat de hype rond de Rode Duivels nog lang niet gaan liggen is. Zondag daagden nog een slordige zeventienduizend uitzinnige supporters op voor de fandag. Gisteren vonden zo’n vijfduizend enthousiastelingen de weg naar Genk. Vandaag was de publieke belangstelling met tweeduizend toeschouwers iets minder, al zal het vroege aanvangsuur van de training daar wel voor iets tussen zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties