Anderlecht-flop mogelijk naar AC Milan

Timothy Collard
Timothy Collard
| 56 reacties
Anderlecht-flop mogelijk naar AC Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cyril Théréau staat mogelijk een opmerkelijke transfer te wachten. De Fransman, in het verleden onder meer actief voor Charleroi en Anderlecht, staat in de belangstelling van AC Milan en Fiorentina.

Théréau streek in 2006 neer in België. Hij speelde amper vier wedstrijden voor Charleroi, waarna hij zijn carrière verderzette bij Steaua Boekarest. Ook daar vond de Franse spits vlot de weg naar doel. Een seizoen later maakte Théréau de overstap naar Anderlecht, maar daar verging het hem heel wat minder. Hij keerde terug naar Charleroi en daar trok hij de aandacht van Chievo Verona.

Bij Chievo is Théréau reeds drie seizoenen actief en nu staat er hem mogelijk een toptransfer te wachten. AC Milan zou gecharmeerd zijn door de dertigjarige aanvaller die afgelopen seizoen dertien keer de weg naar doel vond in de Serie A. De Rossoneri is nog op zoek naar een stand-in voor Mario Balotelli, omdat Giampolo Pazzini langdurig in de lappenmand ligt.

Niet alleen de Milanezen zouden interesse tonen in de aanvaller van Chievo. Ook Fiorentina houdt Théréau nadrukkelijk in de gaten voor het geval Stevan Jovetic de club uit Firenze verlaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties