Mignolet: "Liverpool wil aansluiten bij top vier"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Mignolet: "Liverpool wil aansluiten bij top vier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet gaat komend seizoen onder de lat staan bij Liverpool FC. De Rode Duivel moet er de concurrentie aangaan met Pepe Reina. "Liverpool wil opnieuw aansluiting vinden met de top vier in Engeland."

Mignolet tekende een vijfjarig contract bij The Reds. De 12-voudig Rode Duivel wordt meteen de eerste Belg die zal worden toegezongen door de legendarische Kop. Zelf is de doelman momenteel nog in België, maar hij heeft alvast zin in het avontuur.

“Er waren nog andere clubs die interesse toonden”, vertelt Mignolet op Sporza. “Maar Liverpool was concreet. Bovendien bleek uit de gesprekken met Sunderland dat de club me echt wilde binnenhalen.”

Top vier

De laatste jaren zijn The Reds niet meer de absolute topclub (Liverpool eindigde vorig seizoen op een zevende stek, nvdr.) van weleer. Nochtans dragen met onder anderen Steven Gerard en Luis Suarez enkele klinkende namen het rode shirt. “Ik heb langdurige gesprekken gevoerd met het clubbestuur en met coach Brendan Rogers. Liverpool heeft de ambitie om opnieuw aansluiting te vinden bij de top vier in Engeland.”

“Wat de trainer me nog heeft toevertrouwd? Dat blijft tussen ons, maar ik wil spelen met het oog op het wereldkampioenschap van volgend jaar. Ik heb dan ook geen schrik om de concurrentie met Reina aan te gaan. Ik heb het volste vertrouwen in mezelf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties