Neymar met fictieve kus richting Alvaro Gonzalez

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Neymar met fictieve kus richting Alvaro Gonzalez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brazilië plaatste zich gisteren ten koste van Uruguay voor de finale van de Confederations Cup. De vreugde bij Neymar was danig groot dat de aanvaller kushandjes begon te versturen. Of lag de reden ergens anders?

Brazilië is alvast geplaatst voor de Confederations Cup-finale. De gedroomde eindstrijd tussen het thuisland en wereldkampioen Spanje komt opnieuw dichterbij. Laatstgenoemde neemt het vanavond nog op tegen Italië.

Kersvers Barcelona-aanvaller Neymar was opnieuw belangrijk voor de Gele Kanaries. De dribbelkont leverde twee assists af en vooral bij de laatste was er heel wat commotie.

Op de video is duidelijk te zien hoe Neymar klaar staat om een hoekschop te nemen. Op dat moment passeert Alvaro Gonzalez, die net verzorging had gekregen, het Braziliaanse godenkind. De flankaanvaller van Lazio spreekt Neymar toe en dat zal wellicht niet al te vriendelijk geweest zijn.

Het volgende moment is te zien hoe Neymar Gonzalez enkele kushandjes toewerpt. De commentatoren zijn alvast geamuseerd, maar op diverse internetfora brak al een relletje los rond het gedrag van de aanvaller. Oordeel vooral zelf!

Opgelet! Het laden van deze video kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties