Bojan Krkic gaat mogelijk aan de slag in Nederland

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Bojan Krkic gaat mogelijk aan de slag in Nederland
Foto: © SC

Bojan Krkic vervolgt zijn carrière mogelijk in de Eredivisie. De jonge aanvaller van Barcelona heeft een huuraanbieding van Feyenoord en PSV op zak en staat niet weigerachtig tegenover een verhuis naar Nedeland.

“Feyenoord en PSV spraken al met Bojan en hij staat er positief tegenover”, aldus zaakwaarnemer Alexander Bursac aan Voetbal International. “Alle interesse is leuk, maar uiteindelijk is het Barcelona dat over zijn toekomst beslist.”

De 22-jarige Spanjaard met Servische roots stond te boek als een toptalent, maar kon de hoge verwachtingen nooit echt inlossen bij Barça. De afgelopen seizoenen speelde hij op huurbasis voor Roma en Milan. Bij Roma was hij titularis, maar bij Milan had hij het heel wat moeilijker om zich in de ploeg te knokken.

Aan spelen toekomen is nu het belangrijkste voor de jongeling. “Bojan beseft dat hij moet spelen. Niet een helft, maar het hele seizoen. Hij heeft die garantie ook niet in Nederland, maar hier heeft hij wel meer kans om te spelen”, besluit Bursac.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties