Patrick Janssens kiest voor KFCO Beerschot-Wilrijk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 234 reacties
Patrick Janssens kiest voor KFCO Beerschot-Wilrijk
Foto: © SC

Patrick Janssens gaat in de Raad van Bestuur van KFCO Beerschot-Wilrijk zetelen. De ex-burgemeester van Antwerpen is al van kindsbeen af een fervent supporter van de paarshemden.

De laatste weken was het relatief stil rond KFCO Beerschot-Wilrijk, maar dat wil niet zeggen dat er niet werd gewerkt binnen de nieuwbakken fusieclub. Zo krijgt de Raad van Bestuur van de eersteprovincialer stilaan vorm.

De verschillende supportersverenigigen en organisaties die ontstonden in de nasleep van het faillissement krijgen een stem binnen de nieuwbakken club. Zo mogen 'WijZijnBeerschot' en 'Het Beerschot Collectief' enkele afgevaardigden laten zetelen in het clubbestuur.

Ex-burgemeester

Laatstgenoemde kiest voor niemand minder dan Patrick Janssens om een oogje in het zeil te houden bij het reilen en zeilen van de club. Het is allesbehalve een geheim dat de voormalig burgervader van Antwerpen een paars-wit hart heeft, maar het was niet mogelijk om dat te combineren met een politiek ambt.

"We zijn blij dat Janssens wil meewerken aan het project", laat 'Het Beerschot Collectief' weten. "Zijn enorme ervaring op bestuurlijk vlak, de kennis van de gevoeligheden binnen Antwerpen en zijn uitgebreide netwerk zijn troeven die kunnen meespelen in de uitbouw van KFCO Beerschot-Wilrijk."

Daarnaast zullen ook Marc Smet en Anthony Schobbens in de Raad van Bestuur zetelen. "Eerstgenoemde is op het Kiel geprezen om zijn onvoorwaardelijke inzet. Schobbens is een jurist die mee aan de wieg stond van het gehele project."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties