Borkelmans: "Nainggolan kan Italiaanse top aan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Borkelmans: "Nainggolan kan Italiaanse top aan"
Foto: © SC

Radja Nainggolan lijkt op weg naar Internazionale. Vital Borkelmans gelooft alvast in de kwaliteiten van de Rode Duivel. "Hij kan de Italiaanse top aan."

Radja Nainggolan maakt al drie seizoenen lang indruk bij het Italiaanse Cagliari. De middenvelder wordt al een tijdje in de gaten gehouden door Internazionale, maar nu trekken ook Juventus en AS Roma aan de mouw van de viervoudig Rode Duivel. Enig probleem: Nainggolan ligt nog twee seizoenen onder contract op Sardinië en de excentrieke voorzitter plakte een prijskaartje van twintig miljoen euro op zijn hoofd.

Vital Borkelmans, assistent-trainer van de Rode Duivels en scout in de Serie A, hoopt alvast dat Nainggolan de verdiende transfer te pakken krijgt. "Ik zag Radja het afgelopen seizoen enkele keren aan het werk. Tegen AC Milan speelde hij als controlerende middenvelder een meer dan degelijke wedstrijd, maar in een rol als nummer tien is hij nog beter. Zijn polyvalentie en gedrevenheid zorgt ervoor dat elke topclub hem kan gebruiken."

De Antwerpenaar met Indonesische roots is dan ook een vaste waarde in de selectie van Marc Wilmots. Toch komt de middenvelder amper aan spelen toe. Kan een transfer richting Europese top daar iets aan veranderen? "Het maakt niet uit of hij bij Cagliari of Inter speelt", besluit Borkelmans in Sport/Voetbalmagazine. "Marc en ik maken onze keuzes in eer en geweten, maar op het middenveld is er natuurlijk luxe op overschot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties