Garrido: "Spelers hebben honger naar succes"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Garrido: "Spelers hebben honger naar succes"
Foto: © SC

Club Brugge neemt afscheid van Carlos Bacca. De aanvaller gaat het mooie weer maken in Sevilla. "Hopelijk vinden we snel een nieuwe Carlos."

De overgang van Carlos Bacca naar FC Sevilla was een aangekondigd verhaal. Geen kat keek vreemd op toen het nieuws rond de transfer werd bekend gemaakt. Gisteren kon u op Voetbalkrant.com (HIER) de reactie van Vincent Mannaert al lezen. Maar ook Juan Carlos Garrido en Arnar Gretarsson betreuren het vertrek van de topschutter.

"Carlos betekende een enorme meerwaarde voor het team", draait de sportief manager niet rond de pot. "Maar Club is een topper uit België. De mogelijkheid bestaat altijd dat er een grotere club op de proppen komt met een mooi voorstel. Bovendien heeft het geen zin om een speler een transfer te ontzeggen, want dat gaat sowieso ten koste van de chemie binnen de spelersgroep."

Ook Garrido sluit zich aan bij de mening van de IJslander. "Voor een coach gaat een transferperiode gepaard met nervositeit, maar ik ben tevreden dat er nu duidelijkheid is", vertelt de oefenmeester in Het Nieuwsblad. "Ik heb echter nog steeds het gevoel dat Club op de goede weg zit. We hebben met onder anderen Timmy Simons, Jonathan Blondel en Maxime Lestienne spelers die honger hebben naar succes. Ambitie is het codewoord van mijn team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties