Buyens: "Wij hebben beste middenveld in België"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Buyens: "Wij hebben beste middenveld in België"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelt vanavond zijn eerste wedstrijd met inzet. De rouches nemen het Europees op tegen KR Reykjavik. Één van de belangrijke pionnen in het geheel van trainer Guy Luzon, is Yoni Buyens. De middenvelder is maar wat blij dat ook William Vainqueur is gebleven.

“Dat is een serieuze opsteker. Samen zijn wij het beste middenveldduo van België”, aldus Buyens in Het Nieuwsblad. De ex-speler van KV Mechelen steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. “Ik hoop dit jaar opnieuw aanvallend belangrijk te zijn. Tien doelpunten is een mooi doel.”

In de laatste oefenmatch van de rouches zat Buyens op de bank en kreeg Ibrahima Cissé een kans van de coach. “Ik denk dat de trainer wilde testen welke opties hij had op het middenveld", aldus sterkhouder van de Luikse club.

Deze avond tegen KR, verwacht Buyens wel aan de aftrap te verschijnen. “Ik vrees niet echt voor mijn plaats. Uiteindelijk zit er in de kern niemand zoals ik: een centrale middenvelder die infiltreert in de aanvallende zestien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties