United sluit tournee af met gelijkspel

Timothy Collard
| 3 reacties

Manchester United heeft zijn Aziatische tournee afgesloten met een gelijkspel tegen Cerezo Osaka. Het werd uiteindelijk 2-2 en Kagawa en Zaha namen elk een goal voor hun rekening.

De Engelse landskampioen kwam zelfs op achterstand tegen de voormalige club van Shinji Kagawa. Na een halfuur spelen tekende Kenyu Sugimoto voor de openingstreffer na een flater van Chris Smalling.

Na de rust bracht Kagawa United langszij tegen zijn ex-club, nadat hij eerder al een strafschop miste. Cerezo klom opnieuw op voorsprong, maar in de slotfase legde aanwinst Zaha de 2-2-eindcijfers vast. Adnan Januzaj viel na 69 minuten spelen in.

Slechts één zege

Zo sluiten de troepen van David Moyes hun tournee af met amper één overwinning in vier wedstrijden. United verloor van de Singha All Stars met 0-1 en ging ook tegen Yokoham F Marinos onderuit (2-3). Enkel tegen de A-League All Stars konden de Engelsen overtuigen met een 5-1-overwinning.