Buitenlandse topper op vinkenslag voor Rooney?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Buitenlandse topper op vinkenslag voor Rooney?
Foto: © SC

Chelsea hoopt nog steeds om Wayne Rooney uit Manchester weg te kapen. United wil de rechtstreekse concurrentie echter niet versterken, maar lijkt steeds minder afkerig te staan tegenover een vertrek van de aanvaller.

De relatie tussen Manchester United en Wayne Rooney bereikte vorig seizoen al een eerste dieptepunt. De aanvaller kan het namelijk niet verkroppen dat Robin van Persie in de hiërarchie een plaats boven hem staat. Ook de komst van David Moyes kon die gedachtegang niet veranderen, integendeel.

Momenteel revalideert Rooney in Engeland van een blessure. Al denken de tabloids dat de aanvaller op die manier vooral een transfer wil afdwingen. Vooral Chelsea, met José Mourinho in het bijzonder, ziet wel graten in een transfer van de 83-voudig international.

United stelde zich de voorbije weken echter afkerig op ten opzichte van een transfer van Rooney. Maar volgens The Sunday Mirror komt daar stilaan verandering in. The Red Devils zoeken momenteel in het buitenland naar een oplossing voor de spits. Een overgang naar Chelsea of een andere Premier-Leagueclub lijkt echter nog steeds uit den boze. Wellicht horen enkele bestuurders uit Parijs of Spanje de klokken nu al luiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties