Transfergeruchten van de dag: Ronaldo naar Manchester United?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Transfergeruchten van de dag: Ronaldo naar Manchester United?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Mbaye Leye lijkt te vertrekken bij Zulte Waregem. De aanvaller stuurde een tweet de wereld in waarin hij laat weten aan zijn laatste dagen bezig te zijn bij Essevee. Lees er HIER meer over.

Cercle Brugge lijkt al de vruchten te plukken van de samenwerking met AS Monaco. De Vereniging zou een jonge aanvaller huren van de club uit het prinsdom. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Tom Boere heeft bij AA Gent weinig uitzicht op speelgelegenheid en lijkt de Buffalo’s dan ook spoedig te verlaten. De jonge spits kan rekenen op belangstelling uit Nederland. HIER kom je  er meer over te weten.

AA Gent wil de komst van Brecht Dejaegere liefst zo snel mogelijk afronden, maar KV Kortrijk wil haar goudhaantje niet voor een appel en een ei verkopen. De West-Vlamingen zouden zo’n drie miljoen willen vangen voor de spelmaker.

Kenny Van Hoevelen zet zijn carrière verder in Nederland. De verdediger van KV Mechelen gaat er voor RKC Waalwijk spelen. Lees er HIER alles over.

PSV wil het contract van Zakaria Bakkali openbreken. De Lampenclub gelooft in de jonge Marokkaanse Belg en wil hem niet kwijtspelen aan een andere club. Kom er HIER meer over te weten.

PSV is zo goed als rond met Ji-Sung Park. De Zuid-Koreaan speelde in het verleden al in Eindhoven, alvorens een transfer te versieren naar Manchester United. Zaterdag zou de polyvalente middenvelder officieel van de club uit Eindhoven moeten zijn.

Manchester United zou dan toch nog steeds hopen op een terugkeer van Cristiano Ronaldo. De Mancunians zouden een bod van meer dan negentig miljoen euro voorbereiden. Sponsor General Motors zou vervolgens instaan voor het grootste deel van het loon van de Portugees.

Ook Luka Modric lijkt Real Madrid in augustus nog te verlaten. Er was al interesse van verschillende clubs, waaronder ook Manchester United, maar nu zou ook Arsenal hengelen naar de diensten van de Kroaatse spelmaker.

Clint Dempsey keert mogelijk terug naar zijn geboorteland. De Amerikaan van Tottenham zou in de MLS terecht kunnen bij Seattle Sounders.

Ajax heeft tijdelijk afscheid genomen van een jonge flankaanvaller. Jody Lukoki speelt het komende seizoen op huurbasis bij promovendus Cambuur.

Als Luis Suarez toch nog vertrekt bij Liverpool, dan willen de Reds goaltjesdief Michu wegplukken bij Swansea.

Celtic is op zoek naar een nieuwe aanvaller en dacht eerder al aan Jelle Vossen. Nu zouden de Schotten echter hun pijlen richten op Heerenveen-spits Alfred Finnbogason. Lees er HIER meer over.

Emre Can verlaat Bayern München en gaat aan de slag bij Bayer Leverkusen. Der Rekordmeister bedong echter wel een terugkoopoptie voor als de jongeling het goed doet. In DIT ARTIKEL kom je er meer over te weten.

Monaco kaapte dan weer een groot talent weg voor de neus van Real Madrid en FC Barcelona. HIER lees je om wie het gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties