"Champions League zorgt voor leuk extraatje"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"Champions League zorgt voor leuk extraatje"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pepe Reina debuteerde gisteren onder de lat bij Napoli. De Spanjaard maakte een sterke indruk, maar kon niet voorkomen dat Arsenal twee keer scoorde. "Ik heb vertrouwen in het werk van Rafael Benitez."

Gisteren stonden Arsenal en Napoli tegenover elkaar in het kader van de vriendschappelijke Emirates Cup. De partij was meteen het debuut van Pepe Reina onder de Italiaanse lat. De goalie maakte een sterke indruk en sloeg zelfs een strafschop van Lukas Podolski uit zijn doelvlak. Voor de volledigheid: het treffen eindigde uiteindelijk op 2-2.

Na afloop was de Spanjaard natuurlijk de drukst gesolliciteerde speler. Reina speelde enkele weken geleden nog voor het Engelse Liverpool FC. Ook de Italiaanse pers wilde kennismaken met het nieuwe sluitstuk van de blauwhemden. “Ik ben gelukkig om opnieuw deel te kunnen uitmaken van het project van Rafael Benitez (Reina speelde ook onder zijn landgenoot bij Liverpool, nvdr.). Waarom ik voor Napoli heb gekozen? De Champions League zorgde voor een leuk extraatje”, besluit de doelman met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties