Reactie Lierse start met 1 op 9: "Toch meer kwaliteit dan vorig seizoen"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Lierse start met 1 op 9: "Toch meer kwaliteit dan vorig seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rachid Bourabia bracht Lierse op voorsprong tegen Cercle maar in een teleurstellende tweede helft incasseerden de Pallieters nog de gelijkmaker. De middenvelder was, ondanks zijn doelpunt, teleurgesteld na afloop van de partij.

Robby Morren in Lier

"Het is jammer dat we maar één punt pakken. Ik ben teleurgesteld want we wilden die drie punten heel graag hier houden. Ach, we hebben nu tenminste toch één punt", zo overheerste de teleurstelling bij de doelpuntenmaker.

"Dat éne punt kan misschien nog belangrijk zijn op het einde van de rit maar we wilden zo graag winnen voor de supporters. We moeten hard blijven werken."

"Wij hadden veel balbezit maar Cercle loerde op de counter. We klommen op voorsprong maar we lieten na om een tweede keer te scoren en daarna kwamen we in de problemen."

Meer ervaring en kwaliteit

"Het is nog te vroeg om nu al te zeggen wie het moeilijk zal krijgen. Dit is tenslotte nog maar de derde match maar we moeten wel alles in het werk stellen om nu punten te pakken. Daarvoor moeten we dan efficiënter omspringen met onze kansen." De middenvelder heeft alvast vertrouwen in zijn team. "We hebben meer kwaliteit en meer ervaring dan vorig seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties