Daems vlot voorbij Werder Bremen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Daems vlot voorbij Werder Bremen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Duitsland kon Borussia Mönchengladbach tegen Werder Bremen de tweede zege van het seizoen pakken. De ex-ploeg van Kevin De Bruyne werd door de jongens van kapitein Daems met 4-1 wandelen gestuurd.

Werder Bremen-coach Robin Dutt staat bekend voor zijn defensieve speelstijl en begon met namen als Franco Di Santo en vooral Marko Arnautovic op de bank. Op het half uur moest Dutt toch al ingrijpen. Elia ging geblesseerd aan de rug naar de kant, Di Santo kwam dan toch op het terrein.

Veel haalde het voor Werder niet uit. Mönchengladbach, met Filip Daems de hele partij tussen de lijnen, kwam vier minuten later op voorsprong via Arango. Na de koffie kon Raffael de voorsprong verdubbelen. Herrmann en Kruse zullen minstens een week de beste maatjes bij. Ze schotelden elkaar het derde en vierde doelpunt voor.

Daartussen had Nordtveit pech. Hij zorgde voor de aansluitingstreffer voor Werder Bremen. De speler van Mönchengladbach stond toen amper acht minuten op het veld. De ref moest trouwens weinig schrijven aan de kant van Bremen. Alle goals en kaarten vielen naast namen van Borussia-spelers te noteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties