PSG toont toch nog niet de grote vorm

Paris Saint-Germain, tegenstander van Anderlecht in de Champions League, is aan een derde puntenverlies in de nog jonge competitie ontsnapt. De miljoenenploeg kon tegen Guingamp pas in de slotfase afstand nemen.

Nochtans had PSG genoeg kansen om het vroeger af te maken, maar die werden gemist. Na twee minuten had Ibrahimovic al een huizenhoge kans, maar liet die liggen. Ook Guingamp kwam opzetten en had via Yatabaré en Diallo twee goede kansen. Nog voor de rust had Cavani dan drie goede kansen maar ook de Uruguayaan had zijn vizier niet goed afgestemd.

In de tweede helft was de grootste kans eerst voor Yatabaré, maar de doelman van PSG schudde een heerlijke save uit zijn mouwen. In toegevoegde tijd bracht Rabiot dan de bevrijding en helemaal op het einde was het Ibrahimovic die de 2-0 op het bord zette.