ING blijft de Duivels langer trouw

ING blijft de Duivels langer trouw
Foto: © SC

ING België blijft sponsor van de KBVB. De bank heeft zijn contract met de Belgische voetbalbond verlengd tot na de wereldbeker in 2018. Dat liet ING weten in een persbericht.

Het huidige contract liep nog tot na het WK 2014, maar daar werden nu dus vier jaar bijgedaan. "De spelers vormen samen een indrukwekkende ploeg, op sportief én menselijk vlak. Het is een waar plezier om met hen samen te werken, getuige de memorabele ontmoeting die we recent organiseerden tussen een aantal spelers en hun dubbelgangers", zegt Rik Vandenberghe, CEO van ING België.

"Het filmverslag van deze ontmoeting werd sinds dinsdag al meer dan 150.000 keer bekeken, wat bewijst dat het publiek deze professionele en sympathieke ploeg op handen draagt."

Daarnaast laat ING ook de scheidsrechters niet in de steek. "Het is heel belangrijk dat de scheidsrechters ondersteund worden’, zegt Inge Ampe, Head of Marketing bij ING België. ‘Zij spelen een essentiële rol in het voetbal. ING linkt zijn naam aan de federatie om de moeilijke opdracht van de scheidsrechters op het veld meer onder de aandacht te brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties