Bale debuteert bij Real Madrid

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Bale debuteert bij Real Madrid
Foto: © SC

Gareth Bale speelt morgen zijn eerste officiële wedstrijd voor Real Madrid. De Welshe flankspeler kwam onlangs over van Tottenham Hotspur, maar leek nog met een fysieke achterstand te kampen. Dat spreekt coach Carlo Ancelotti tegen: "Hij is niet geblesseerd en is erg gemotiveerd."

Het was allesbehalve zeker of de man van honderd miljoen euro meteen zijn opwachting zou maken bij De Koninklijke. Ancelotti gaf vrijdag echter aan dat Bale morgen zal debuteren.

“Ik ben er alleen nog niet uit of ik hem ga laten starten of hem pas in de tweede helft op het veld breng.” Maar Bale is dus wel speelklaar. “Hij is niet geblesseerd, is enthousiast en erg gemotiveerd.”

Ronaldo

Ook Cristiano Ronaldo, die de wedstrijd Brazilië-Portugal aan zich voorbij liet gaan, raakt speelklaar voor het duel met Villarreal. “Het gaat goed met Cristiano. Hij is hersteld en zal spelen."

"Er moet hoe dan ook meer gecommuniceerd worden met de nationale ploegen om blessures tegen te gaan. Ik sta alvast open voor een gesprek”, besloot de Italiaan die onder meer Arbeloa, Coentrao én Marcelo geblesseerd zag terugkeren na de interlandperiode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties