Reactie Batshuayi: "Prachtige assist van Mujangi Bia"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Batshuayi: "Prachtige assist van Mujangi Bia"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michy Batshuayi was zondag een hele partij lang een gesel voor de Oostendse defensie. Hij lukte een knappe hattrick en bedankte ploegmaat Mujangi Bia voor de knappe assist bij zijn tweede goal.

Sander De Graeve in Oostende

Batshuayi was matig tevreden na de wedstrijd. "Ik dank Mujangi Bia voor de mooie assist. Bij mijn derde doelpunt zag ik dat de eerste hoek open lag, dus probeerde ik het ook al was de hoek erg scherp. We speelden vandaag niet onze beste partij, maar het belangrijkste was de zege."

Een streefcijfer qua doelpunten wou de spits niet geven. "Ik word veel liever kampioen met Standard. Dat is het allerbelangrijkste." Ook hij vond de reactie na de achterstand goed. "We keken elkaar in de ogen en hebben het rechtgezet. Het was een goede reactie."

Donderdag start de Europa League groepsfase voor Standard met het duel tegen Esbjerg. "Ik kijk ernaar uit. Iedereen zegt dat we in een makkelijke groep zitten, maar ik weiger de tegenstanders te onderschatten. Het beste bewijs waren de tegendoelpunten van Oostende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties