GR Katelijne en Houtvenne spelen thuismatch ... op het Kiel

GR Katelijne en Houtvenne spelen thuismatch ... op het Kiel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

GR Katelijne en Houtvenne zullen beiden hun thuiswedstrijd vermoedelijk spelen ... op het Kiel van KFCO Beerschot-Wilrijk.

GR Katelijne en Houtvenne hebben zelf gevraagd om hun thuiswedstrijd op verplaatsing te gaan afwerken en dus te willen uitwijken naar Het Kiel.

De Stad Antwerpen is daarmee akkoord en ook de KBVB is niet tegen het voorstel. De drie clubs zullen het nodige papierwerk later deze week indienen, om er zo voor te zorgen dat alles geregeld is tegen 6 oktober. Dan spelen Beerschot-Wilrijk en GR Katelijne tegen elkaar.

Matchen op vrijdag of zaterdag

De club laat verder ook weten dat het veel van zijn wedstrijden zal proberen spelen op zaterdagavond in plaats van op zondagnamiddag. Enkel de matchen tegen Lille en Kaart zullen op zondagnamiddag gespeeld worden, en uiteraard ook de slotspeeldag - want dan moeten alle wedstrijden op hetzelfde moment worden gespeeld.

Als ook Antwerp op zaterdag thuisspeelt, wordt uitgeweken naar de vrijdagavond. De stad Antwerpen is daar in principe ook al mee akkoord.

De meeste clubs in 1e provinciale Antwerpen zijn daar ook voor te vinden en maken er een speciale dag van, of de match dan op vrijdag, zaterdag of zondag is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties