Belgische spelersvrouwen vanavond op post voor Red Flames

Belgische spelersvrouwen vanavond op post voor Red Flames
Foto: © SC

Vijf extra fans alvast voor de Belgian Red Flames vanavond in hun eerste kwalificatiewedstrijd tegen Albanië met als doel het WK 2015 in Canada. Enkele voetbalvrouwen zullen hun kelen komen schor schreeuwen.

"Elke Clijsters, Tania Prinsier, Liese Vanormelingen, Kirsten Hermans en Jill Withofs gaan de kwalificatiecampagne voor het WK 2015 actief steunen door de meisjes van het nationale team vanuit de tribunes vurig aan te moedigen. Hiermee lijkt hun liefde voor voetbal al minstens even groot dan de liefde voor hun mannen", aldus het persbericht van de KBVB.

Elke Clijsters legt uit waarom de spelersvrouwen vanavond paraat tekenen: "De meisjes van de Belgian Red Flames leven echt volledig voor hun sport. Hun enthousiasme is aanstekelijk en de passie spat gewoon van het veld. Dat zien we graag!”

Wie er niet bij is, is Miss België Noémie Happart. Zij zit wegens verplichtingen in het buitenland, maar stuurde als ambassadrice van de Red Flames wel een bemoedigend filmpje richting de speelsters. Bekijk dat hier:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties