De Pauw: "Lokeren-Zulte Waregem mag je gerust een topper noemen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
De Pauw: "Lokeren-Zulte Waregem mag je gerust een topper noemen"
Foto: © SC

Dit weekend staat de wedstrijd tussen Lokeren en Zulte Waregem op het programma. Geen traditionele topper, maar wel een leuke pot tussen twee teams die het de voorbije jaren bijzonder goed deden. Nill De Pauw kijkt er al naar uit: "Je mag het gerust een topper noemen."

Hoewel het geen traditionele Belgische kraker is, mag je de wedstrijd van dit weekend best bestempelen als een topper volgens de flankaanvaller van de Oost-Vlaamse club. “De voorbije jaren speelden we allebei heel erg goed in de competitie en/of de beker.”

“We lieten allebei een paar clubs van de zogenaamde G5 achter ons. Dan beteken je iets”, aldus De Pauw op de website van Lokeren. Ook nu begonnen we beiden goed aan de competitie en dus mag je de wedstrijd van zaterdag gerust een topper noemen.”

“Kleine details zullen wedstrijd beslissen”

De Pauw hoopt op een goed resultaat tegen Essevee, maar verwacht dat het van kleine details zal afhangen. “Het wordt een wedstrijd op het scherp van de snee tussen twee teams die elkaar niet veel ontlopen.

“Het thuisvoordeel is wel een extra troef, dat zag je ook tijdens onze bekerwedstrijd. Ik ben ervan overtuigd dat we zaterdag opnieuw op onze twaalfde man kunnen rekenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties