"Januzaj wordt een Europese topper"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"Januzaj wordt een Europese topper"
Foto: © SC

Adnan Januzaj laat dit seizoen van zich spreken. De lofbetuigingen stromen dagelijks binnen van over de volledige aardbol. Ook de beloftencoach van Manchester United is een fan van de 18-jarige middenvelder.

Adnan Januzaj is – en niet alleen in onze contreien – een fenomeen. De Belg met Albanese roots schitterde onlangs nog met het eerste elftal van Manchester United. Bovendien lijkt de middenvelder meer en meer richting de Belgische nationale ploeg te neigen. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Vanavond neemt Manchester United het in de Champions League op tegen Shakthar Donetsk. Januzaj staat (nog) niet op de spelerslijst van David Moyes en kan daardoor niet in actie komen. Toch liet de 18-jarige middenvelder van zich spreken. Gisterenavond tekende hij met de beloften van The Red Devils voor een wondermooi doelpunt.

“Adnan wordt gegarandeerd een Europese topper”, aldus Warren Joyce in Het Nieuwsblad. “Bovendien heeft hij een voorbeeldige mentaliteit. Hij traint steevast met de A-kern, maar haalt er zijn neus niet voor op om met de beloften te voetballen. Dat zouden er niet veel in zijn plaats doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties