Collin: "Na kwalificatie met Wilmots rond tafel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Collin: "Na kwalificatie met Wilmots rond tafel"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels kunnen zich vrijdag in Kroatië verzekeren van een toegangskaart voor het WK 2014. "En daarna gaan we met Marc Wilmots over zijn contract praten", aldus Philippe Collin.

De Rode Duivels en gevolg reisden gisteren af naar Kroatië. Vrijdag gaan de troepen van Marc Wilmots er op zoek naar (minstens) een puntje om de kwalificatie voor het wereldkampioenschap van volgens kalenderjaar in Brazilië veilig te stellen.

De voorbije maanden probeerde de KBVB het contract van Wilmots open te breken, maar de Belgische selectieheer hield telkens de boot af. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

“We hebben met Marc afgesproken om te wachten met de contractbesprekingen tot de kwalificatie op zak is”, aldus Philippe Collin in Het Laatste Nieuws. “Hopelijk kunnen we na de partij tegen Kroatië rond de tafel gaan zitten. Er komen immers een pak details kijken bij de verlenging.”

En die details zijn terug te vinden in het personeel van Wilmots. “Marc wil er graag zeven mensen bij als we naar Brazilië gaan”, besluit de voorzitter van de Technische Commissie. “Hij wil er onder anderen een dokter, veiligheidsmensen en een persverantwoordelijke bij.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties