Reactie "Standard heeft ons in de problemen gebracht"

"Standard heeft ons in de problemen gebracht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glasgow City heeft weinig reden tot klagen na de 2-2 op Sclessin. Volgende week kan het in eigen huis aan de bak om zich te plaatsen voor de achtste finales. Maar coach Wolecki Black tempert de verwachtingen enigszins: "Thuis zijn we niet altijd goed."

Aernout Van Lindt in Luik

Wolecki Black was tevreden met het resultaat, dat naar zijn oordeel een logisch gelijkspel was: “Het was een fair resultaat. Niemand verdiende te winnen of te verliezen. 1-1 aan de rust was wat meeval voor ons, want onze keepster deed een puike redding toen het 1-0 was.”

“Ik was niet verrast van de sterkte van Standard. We wisten dat het moeilijk zou gaan worden, dus we zijn blij om de 2-2 mee naar huis te kunnen nemen.”

“Wind kan non-game van return maken”

Daarmee lijkt Glasgow nu de grote favoriet om zich te plaatsen. “Dat lijkt een topresultaat, maar thuis spelen we niet altijd evengoed. We hebben ook soms last met ons synthetisch veld.”

“Zeker als de wind aanwezig zou zijn – en de wind zet zich vaak in ons stadion – kan het nog lastig worden. Dan wordt de wedstrijd een non-game en kan het werkelijk alle kanten uit.”   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties