Berchemcoach verneemt op regionale tv nakend ontslag

Steven Bologne
| 35 reacties
Berchemcoach verneemt op regionale tv nakend ontslag
Foto: © SC

Maandagavond maakte Berchemvoorzitter Louis Convents op de regionale televisiezender ATV bekend dat het ontslag van de trainer geagendeerd staat. De club maakt een moeilijk periode door dit seizoen en staat voorlaatste in derde klasse B.

“Maandag hebben we verschillende consultaties gehad zowel met het directiecomité als met de sponsors. We kunnen net als iedereen vaststellen dat we een serieuze dip doormaken. Na die consultatieronde zullen wij het ontslag van de trainer op de agenda plaatsen op het directiecomité dinsdag", klonk het gisterenavond.

Op de vraag of trainer Bart Selleslags reeds op de hoogte was van die beslissing antwoordde Louis Convents: “Als de trainer naar de uitzending aan het kijken is, zal hij de boodschap wel begrepen hebben. Wie mij kent weet dat ik niet graag in een hoekje wordt geduwd, en tweede laatste is niet bepaald een plaats waar ik graag vertoef”, aldus de kersverse voorzitter van Berchem Sport.

Op sociale media reageren de fans van de club verbijstert op de manier waarop de coach zijn nakend ontslag moest vernemen. In de wandelgangen doen reeds de namen van mogelijke opvolgers de ronde. Regi Van Acker is een naam die meermaals valt. Al is het natuurlijk nog de vraag of het directiecomité het ontslag zal bevestigen. De crisis op het Rooi lijkt dus nog niet afgewend.   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties