Club-coryfee nieuwe coach AC Milan?

Leander Mespreuve
| 9 reacties
Club-coryfee nieuwe coach AC Milan?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het loopt dit seizoen bijzonder stroef bij de Italiaanse topclub AC Milan. Na twaalf speeldagen staat het in de grijze middenmoot van de Serie A. De positie van coach Allegri lijkt stilaan onhoudbaar.

Volgens diverse Italiaanse media zijn de dagen van Massimiliano Allegri geteld. De aanhoudende sportieve malaise bij de topclub ligt logischerwijs aan de basis van de geruchten. Vanavond bespreken Vice-voorzitter Galliani en eigenaar Silvio Berlusconi de situatie.

Milan kon dit seizoen slechts drie van zijn twaalf competitiewedstrijden winnen in de Serie A. Bovendien staat het slechts op vier punten van een degradatieplaats, ongezien bij de Italiaanse grootmacht. Ook in de Chamions League loopt het alles behalve vlot. Met vijf punten uit vier wedstrijden ligt de strijd in groep H nog volledig open.

Filippo Inzaghi is de naam die steeds harder circuleert in de wandelgangen van San Siro. De ex-Milan speler is momenteel beloftencoach en klopt steeds nadrukkelijker aan de deur bij het eerste elftal. 'Pippo' Inzaghi maakte furore bij AC Milan, waar hij precies 100 doelpunten scoorde in 217 optredens. Hij won onder andere de Champions League in 2003 en 2007 en werd 57x opgeropen voor de Italiaanse nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties