Problemen voor Ancelotti op linksachter

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Problemen voor Ancelotti op linksachter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kopzorgen voor Carlo Ancelotti: de Italiaanse coach kan de komende twee à drie weken geen beroep doen op Fabio Coentrão. Door de eerdere blessure van Marcelo moet Real nu op zoek naar een alternatief op de linksachter.

Fabio Coentrão keerde geblesseerd terug na interlandverplichtingen met Portugal. Door een spierblessure zal hij twee à drie weken aan de kant staan. Ook Marcelo sukkelt sinds een tweetal weken met een lichte blessure en zal wellicht nog niet fit zijn voor de wedstrijd tegen Almería.

Als alternatief voor Coentrão en Marcelo beschikt Ancelotti nog over Arbeloa. De Spaanse international keerde ook al licht gehavend terug uit Zuid-Afrika, waardoor ook hij onzeker is voor dit weekend. Castilla Casado, een derde alternatief, staat nog een maand geblesseerd aan de kant.

Overigens keerden ook enkele andere internationals terug met fysieke kwalen. Khedira is met een zware blessure maanden aan de kant. In zijn plaats opteert Ancelotti mogelijk voor Casemiro, of mogelijk past hij het systeem aan zodat Isco opnieuw in de ploeg kan komen. Ook achter de naam van Xabi Alonso staat nog een vraagteken voor komend weekend en Varane krijgt rust, nadat hij met problemen aan de knie de wedstrijd met Frankrijk tegen Oekraïne aan zich voorbij moest laten gaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties