Moyes: "Hebben het beste nog niet gezien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Moyes: "Hebben het beste nog niet gezien"
Foto: © SC

Marouane Fellaini heeft woelige eerste maanden bij Manchester United achter de rug. De Rode Duivel werd bekritiseerd door de fans en media, maar David Moyes neemt zijn poulain in bescherming.

De fans van Manchester United zien Marouane Fellaini vooral als optie 123 in het transferdossier van The Red Devils. Ondertussen nam The Daily Mail de Rode Duivel zelfs op in haar flopelftal omtrent de zomertransfers. David Moyes neemt zijn middenvelder echter in bescherming.

“De integratie bij nieuwkomers verloopt altijd moeizaam”, aldus de Schot in Het Nieuwsblad. “Ik moest Fellaini echter meteen voor de leeuwen gooien. Ik ben er echter van overtuigd dat we het beste nog lang niet hebben gezien. Hij kan een belangrijke schakel worden bij United.”

Moyes ziet bovendien gelijkenissen met de aankomst van Big Fella bij Everton. Ook daar had de veldheer de Rode Duivel onder zijn hoede. “Ik heb hem destijds op verschillende posities uitgeprobeerd. In zijn laatste maanden bij Everton was hij geweldig als centrale middenvelder. Op die manier wil ik Fellaini ook op Old Trafford uitspreken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties