FM: Liedje Van Buyten snel uitgezongen

FM: Liedje Van Buyten snel uitgezongen
Foto: © SC

Voetbalkrant.com kijkt de komende weken in de glazen bol van het nieuwe Football Manager 2014. We bekijken hoe het de 25 meest recent opgeroepen Rode Duivels verging in hun carrière. Vandaag is het de beurt aan Daniël Van Buyten.

Clubniveau

In de twee seizoenen die Van Buyten nog resten in zijn carrière komt hij bij Bayern haast niet meer van de bank. Hij komt in totaal nog twee keer in actie. Hij sluit na een laatste seizoen bij de reserven van Bayern zijn rijk gevulde carrière af.

Nationale ploeg

Bij de nationale ploeg komt hij niet meer in actie. In het spel klokt hij af op op een respectabel aantal van 71 interlands en tien goals. In het echte leven zit hij daar intussen al enkele duels boven.

Eretitels

Van Buyten won uiteindelijk negen kampioenschappen in zijn carrière. De mooiste blijft uiteraard de Champions League-winst in 2013. Daarna haalt hij geen prijzen meer binnen.

Kijk zelf hoe het de andere Duivels vergaat!

Haal Football Manager in huis en probeer de carrières van Sir Alex, Monsieur Wilmots, Señor Guardiola of The Special One te evenaren. Naast PC en Mac is het nu ook beschikbaar voor Linux. U kan het spel HIER bestellen. Het enige waar u moet voor uitkijken is de verslavingsfactor. Zorg tijdens het spelen steeds dat de kat voldoende eten heeft, steek eventueel The Notebook in de DVD-speler voor vrouwlief en probeer dan eeuwige roem te vergaren als coach.

Bent u benieuwd naar de prestaties van de andere Rode Duivels? Klik dan HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties