Spelers Beerschot-Wilrijk steunen supporters

Koen Donvil
| 23 reacties
Spelers Beerschot-Wilrijk steunen supporters
Foto: © SC

Komend weekend maakt Beerschot-Wilrijk de verplaatsing naar Lille. De burgemeester van Lille weert supporters van Beerschot-Wilrijk met een plaatsverbod. Die supporters kunnen ook rekenen op de steun van de supporters.

U kon hier al lezen dat de burgemeester van Lille bij zijn standpunt bleef. Nu heeft ook trainer Urbain Spaenhoven namens de spelersgoep gereageerd op de heisa. "Het lééft in de kleedkamer, zo veel is zeker. Iedereen in onze groep betreurt de beslissing van de burgemeester van Lille en de eventuele gevolgen daarvan."

"Staan achter onze supporters"

Spaenhoven vertelt op de website van de club dat de vele onderlinge discussies en een eventuele boycot het familiegevoel in de club niet zullen aantasten en belooft dat de spelersgroep achter de supporters staat, welke beslissing ze ook nemen. "Zij zijn er tot hiertoe altijd voor ons geweest, nu draaien wij graag de rollen eens om. Wij vinden het onrechtvaardig dat onze supporters 'gezocht' worden."

"Probleem ligt bij accomodatie tegenstanders"

Volgens de coach van de fusieploeg ligt het probleem elders. "Het echte probleem ligt hem bij de te kort schietende accommodaties bij veel van onze tegenstrevers, wat ten koste gaat van een vlotte organisatie en de veiligheid. Niet onze fans zijn de oorzaak van de mogelijke problemen. Zij hebben zich dit seizoen altijd en overal voorbeeldig gedragen. Zaterdag willen we als groep een sportief statement plaatsen", besluit Spaenhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties