Reactie Hazard zoekt reden: "Het lag misschien wel aan de stress"

Hazard zoekt reden: "Het lag misschien wel aan de stress"
Foto: © SC

Zulte Waregem werd gisteren door Rubin Kazan uit de Europa League geknikkerd. Ook Thorgan Hazard kon het tij niet keren voor de fusieploeg. "Maar er resten ons nog steeds twee doelen."

Cédric De Volder in Brugge

Rubin Kazan toonde zich nochtans geen beter elftal dan Essevee. Zulte Waregem liet zich in het slotkwartier echter ringeloren. En dat besefte ook Thorgan Hazard. "Het was een gesloten wedstrijd, maar we hadden alles goed onder controle. Die strafschop valt vrij laat in de partij en dat deed ons enorm veel pijn. Het is spijtig, want iedereen zat al met de kwalificatie in het achterhoofd."

"Jonge groep deed pak ervaring op"

Na de partij werd vooral de strafschopfase hevig besproken. "Maar we moeten onze uitschakeling niet enkel op die ene fase schuiven", verdedigt de huurling van Chelsea zijn ploegmakkers. "We hadden ook zelf kunnen scoren, hé. Al ontbrak het Zulte Waregem misschien wel aan een tikkeltje geluk."

"Na onze campagne is het enorm jammer dat we niet kunnen doorstoten", besluit Hazard. "Na die eerste twee wedstrijden dacht iedereen dat het voorbij was, maar we hebben toch maar mooi het tegendeel bewezen. Uiteindelijk heeft deze jonge groep toch weer een pak ervaring opgedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties