Everton-coach vol lof voor Mirallas: "Gaan hem hard nodig hebben tijdens kerstperiode"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Everton-coach vol lof voor Mirallas: "Gaan hem hard nodig hebben tijdens kerstperiode"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Everton zag afgelopen weekend man-in- vorm Gerard Deulofeu geblesseerd uitvallen. Kevin Mirallas verving de Spanjaard en was meteen beslissend tegen Fulham. "Ik wilde hem laten rusten, maar toch speelde hij opnieuw een belangrijke rol", aldus manager Martinez.

Gerard Deulofeu vond de laatste weken beter en beter zijn draai bij Everton en daarom gunde Roberto Martinez Kevin Mirallas afgelopen weekend wat rust, althans dat dacht hij.

"Kevin speelde een belangrijke rol voor ons"

Op het uur viel Deulofeu geblesseerd uit en zo moest Martinez Mirallas ‘noodgedwongen’ inbrengen. “Ik wilde hem eigenlijk wat laten rusten, maar dat kon dan niet. Maar hij speelde een belangrijke rol en zorgde voor heel wat dreiging aan het einde van de match.”

Na de inbreng van Mirallas kregen The Toffees eerst de 1-1 tegen, maar daarna begon het te draaien en won Everton nog met 4-1, na onder meer een goal van Mirallas. “Ik hoop dat hij nu niet te veel energie verspild heeft, want we hebben hem absoluut nog nodig tijdens de drukke kersperiode”, besloot de altijd goedlachse Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties