Owen twijfelt aan Fellaini: "Is hij wel geschikt voor Manchester United?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Owen twijfelt aan Fellaini: "Is hij wel geschikt voor Manchester United?
Foto: © SC

Manchester United stelde in het tussenseizoen David Moyes aan als nieuwe manager. De Schotse manager spendeerde heel wat geld voor zijn poulain van bij Everton, Marouane Fellaini. "Maar Moyes had Fellaini niet moeten halen", zo zegt Michael Owen.

Owen speelde in het verleden voor onder meer Liverpool, Real Madrid en Manchester United. Eind vorig seizoen hing de oud-spits zijn voetbalschoenen aan de haak en nu is hij analist. In een tussentijds rapport dat hij opmaakt voor Sportlobster had hij het onder meer over Marouane Fellaini en Adnan Januzaj.

Owen vraagt zich luidop af waarom David Moyes afgelopen zomer voor de Rode Duivel opteerde. “Ik denk dat Moyes dacht dat Fellaini zijn transfersom meteen zou terugbetalen op het veld, maar dat was niet zo.”

"Barkley en Januzaj grootste talenten in Premier League"

“Ik draag Fellaini absoluut hoog in het vaandel, maar in een team dat een bepaald soort voetbal speelt. Ik twijfel dan ook hard of hij wel een geschikte speler is voor Manchester United”, aldus de voormalige Engelse international.

De Schotse oefenmeester had beter heel wat geld op tafel gelegd om talent Ross Barkley weg te plukken bij The Toffees, meent Owen. “Dan zou United nu beschikken over de twee grootste talenten van de competitie: Barkley en Januzaj.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties