Rugblessure houdt Fellaini aan de kant: "Misschien nu al polsoperatie"

Rugblessure houdt Fellaini aan de kant: "Misschien nu al polsoperatie"
Foto: © SC

Marouane Fellaini zal de tweede helft van 2013 misschien wel vlug willen vergeten. Na zijn droomtransfer naar Manchester United liep het immers allemaal mis. De Rode Duivel lijkt nu ook weer acht weken aan de kant te staan.

Fellaini zat de laatste weken op de bank met een rugblessure die hij opliep tegen ex-club Everton. Bij United verwachtten ze dat tien dagen rust voldoende zou zijn, maar de Rode Duivel heeft nog steeds last.

Een nieuwe echo moet meer duidelijkheid bieden, maar de kans bestaat dus dat hij nog langer aan de kant staat en dat zijn voetbaljaar er op zit. Indien hij langer out is, overwegen The Mancunians ook om hem onmiddellijk te laten opereren aan zijn pols.

"Als er op de echo’s te zien is dat er geen beterschap is in zijn rugproblemen, zou het kunnen dat we ook meteen zijn pols opereren", aldus Moyes. "Maar laten we nu even afwachten. Voorlopig is er nog helemaal geen sprake van een operatie. Maar als die toch plaatsvindt, zou het hem zes weken langer aan de kant kunnen houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties